Taxi Zaandam Schiphol

Taxi Zaandam Schiphol €54,-

Comfortabel naar Schiphol tegen het voordeligste tarief.

Vluchtnummer

Geef bij de boeking uw vluchtnummer op, zodat wij met u kunnen meedenken en u eventueel adviseren eerder weg te gaan als er files worden verwacht. Houd bij uw boeking van de taxi rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij. Wij zullen er alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het missen van uw vliegtuig door oorzaken waar wij niets aan kunnen doen.

Vanaf Schiphol: waar staat onze taxi?

Geef bij uw boeking van de taxi uw vluchtnummer op en bel ons direct na uw landing. Dan kunt met ons afspreken waar wij op u wachten. Onze taxichauffeur gaat uit van circa 30 minuten wachttijd nadat u geland bent. Wilt u bij vertraging dat aan ons laten weten? Want onze taxichauffeur blijft op u wachten!

Prijsgarantie

Bij online taxi reserveringen bieden wij u maximale zekerheid over de prijs van uw taxirit. Uw prijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met onze taxichauffeur. De afgesproken prijs is uw garantie ongeacht files of andere vertragingen.

Taxi Zaandam Schiphol
Taxicentrale Zaandam Schiphol

Schipholtaxi

Met onze Schipholtaxi halen wij thuis of op het werk op en zetten u bij de vertrekhal af. Vanuit Zaandam en de gehele Zaanstreek vervoeren wij in een privé taxi naar Schiphol.

24/7 bereikbaar, geen gesjouw met koffers, eenvoudig en veilig betalen met creditcard, pin of iDeal.

Met de Schipholtaxi van Taxicentrale Zaandam bent u verzekerd van rechtstreekse taxiritten naar Schiphol of andere luchthavens.

U kunt met onze Schipholtaxi gebruik maken van ons zakelijk vervoer of groepsvervoer met onze luxe taxibusjes.

Met uw privé Schipholtaxi bent u altijd op tijd en wordt u altijd op tijd opgehaald.

Hartelijk dank voor reservering naar en van Schiphol!

Jamie

Keurig op tijd en een leuke nette chauffeur.

Anne

Alle afspraken perfect nagekomen. Vaste klant geworden!

Dennis en Mara

Op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Peter